Anahtar Kopyalama

Anahtar Kopyalama

Anahtar kopyalama

Anahtar Kopyalama içerenköy

Anahtar kopyalamanın amacı mevcut olan tek anahtarınızın bir yerde kalması halinde başka bir yerde koyabileceğiniz ya da arkadaşlarınıza, tanıdıklarınıza, ailenize evinizin anahtarının bir kopyasını verilmesi amacıyla yapılır.

Anahtar kopyalanacağında, anahtar kopyalamayı hangi firmanın yapacağına karar vermek zor olabilir. Bunun başlıca sebebi firmaya güvenilirliktir. Halihazırda olan evinizin anahtarının bir kopyasının başka birisinin eline geçmesini istemiyorsanız daha ucuza yapma vaddi ile sizi kendi tarafına çeken merdiven altı firmalara / kişilere dikkat etmelisiniz. İyi bir iş için belgeli ustaları tercih edin.

Bir çilingir firmasının anahtarcılar ve çilingirciler odasına kayıtlı olup olmadığını anahtarcılar odası sitesinden kontrol edebilirsiniz,

Çilingirci geldiğinde ona kimlik sorabilirsiniz, bir çilingircinin mutlaka ustalık ve kalfalık belgesi olması gereklidir,

Çağıracağınız kişininin gerçek bir firması ve bir iş yeri olması gerekmetedir.

Anahtarcılar odasının kayıt durumunu sorgulamak için http://atasehircilingirservisi.comadresinden girerek bölgeye göre firma bilgilerini kontrol edebilirsiniz.

Kapı açma

Kapı açmada ise evde anahtarlarını unutması sonucu kapı dışında kalan insanların çilingiri çağırarak kilidin açılmasını istemesiyle oluşuyor. Kilit açmak çilingirlerin en büyük derdidir. Gidilen evin gerçekten kişiye ait olup olmadığını kesin olarak öğrenemeyiz. Herhangi bir durumda mahkemeye kadar giden bu durumda yapabileceğimiz en iyi şey kendimize tedbirler oluşturmak.

Açılan kapının kime ait olduğunu bilmek için çilingirciye göre farklı tedbirler olsa da genel olarak hepsi komşulardan geçiyor. Kişinin rencide edilmesi istenmese de daha büyük sorunlardan kaçınmak için bunları yapanlar. Geçen komşulara tanıyıp tanımadığını soran var, gürültüyü biraz fazlalaştırarak birinin gelip o kişiyi tanıyıp tanımadığını anlamaya çalışanlar var. Yanlış kişinin kapısını açma sonucu davalarla uğraşan bir sürü çilingirci var.

Küçükbakkalköy acil çilingir

Küçükbakkalköy acil çilingir ihtiyacınız var ise bizi 7 gün 24 saat boyunca telefonlarımızdan arayarak çağırabilirsiniz. Kapı açma, kilit değiştirme, anahtar kopyalama işlerinizde elimizden geldiğince en iyisini yaparız.

Kilit ve anahtar kopyalama ihtiyaçlarınızda gelebileceğiniz gibi ayrıca resmi izinlerimizin tam olduğunu, anahtarcılar odası kaydımız gibi tüm gerekli evraklarımız tam olup; Küçükbakkalköy civarındaysanız sizleri dükkanımızda görmeyi çok isteriz.

Telefon numarası:

Adresimiz:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir