Küçükbakkalköy Çilingir

Küçükbakkalköyçilingir

Anahtarlar nasıl özel olmaktadır?

Her anahtar özel olarak bir kilide göre yapılır. Böylece başka bir kilidi diğer anahtarlar açamaz. Parmak izi gibi her kilidin de anahtar ı kendine aittir.

Anahtarlar çok ufak paylarda olsa değişik olarak yapılır. Örneği biri 7 pinli iken bir tümsek bir çıkış olarak yapılır. Diğer anahtar 2 yüksek 1 tümsek yapılır. Tabii ki bir günde onbinlerce anahtar üretilirken nasıl sadece birkaç değişikliğin bütün kilitlerde aynı olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Çeşitli algoritmalar ile yapılıyor hepsi. Örneğin biri 1.2 milimetre ileride iken biri 1.3 milimetre ileride. Bu çok küçük gibi güzüken 0.1 milimetre aslında kilitlerde o kadar önemli ki.

Böyle bir durumda anahtar kilide tam girse bile pinleri çeviremez. Belki daha önceden denemiş olabilirsiniz. Anahtarı kilide sokarsınız ama sağa veya sola çevirilmez. Adeta takılır orada.

Bu denli anahtarlar özenle üretilirken nasıl oluyor da anahtar kopyalama yapılıyor? Kopyalama makineleri sayesinde. Tam bir milimetre hesaplaması yapılarak kalıba uygulanır. Bazen kalıp tam oturmayabilir bu sebeple orijinal anahtarınız kadar kolaylıkla kilide girmese de zamanla kenarları aşınarak tam bir şekil alır ve hangi anahtarın kopya olduğunu anlayamaz hale gelirsiniz.

Anahtar kopyalama

Ataşehir ‘de oturuyorsanız anahtar kopyalama işlemleriniz için Küçükbakkalköy Çilingir ‘i seçebilirsiniz. En iyi ekipmanlarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapabileceğimiz en iyi işi sergilemekteyiz. Anahtar kopyalama dışında acil çilingir ihtiyaçlarınızı da karşılamaktayız.

Nedir bu acil çilingir ihtiyaçları?

Anahtarı evde unuttuğunuzda kapı açmak, anahtar kapıda kırıldığında kapıyı açmak, anahtar kapının arkasında kaldığında kapıyı açmak gibi genel olarak ev veya ofis içerisinde kalan anahtarı olmadan kapıyı açma hizmetini kapsamaktadır.

Gün boyu yoğun yaşantınızda bunlarla karşılaşmanız gayet mümkündür. Yorgunluğunuzu atmak için eve girmeye çalıştığınızda ise anahtarı üzerinizde bulamamak ya da kapıda kırılmasının ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyoruz. Tamamı profesyonel ustalarımız en kısa sürede size yardım etmeye geleceklerdir. Zaman sınırımız olmadığı için isterseniz Gece 2 isterseniz sabaha karşı 5 ‘de bizi çağırabilirsiniz. 7 Gün 24 Saat hizmet vermek için hazırız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir