Fındıklı Çilingir

kapı açma

Fındıklı çilingir ile tüm çilingir ihtiyaçlarınız karşılansın

İsterseniz Ataşehir ‘de yer alan Fındıklıçilingir merkezimize gelerek anahtar kopyalama ihtiyacınızı karşılayan isterseniz de acil çilingir ihtiyaçlarınızda bizi bir telefon ile çağırın. Saatin sabah 5 veya gece 2 olması önemli değil. Günün her saatinde çekinmeden arayarak yardım isteyebilirsiniz.

Anahtar kopyalama dışında ayrıca kapı kilidi açma hizmeti de sunmaktayız. Anahtarınız kapının arkasında kaldıysa veya anahtarı almadan kapıyı kapattıysanız kapı sesini duyabile korkmanıza gerek yok. Bizleri arayarak profesyonel ustalarımızdan anında hizmet alabilirsiniz.

Sadece ev ve ofis anahtarı olarak düşünmemek gerekli. Günümüzde değerli eşyaları ve evrakları kasa içerisinde saklayabilirsiniz. Peki ya bunun şifresini unutursanız / kaybederseniz ne yapacaksınız. Yine bizi arayabilirsiniz. En kısa zamanda gelerek değerli eşyalarınıza zarar vermeden kasanızı açabiliriz. Ayrıca sadece metal eski kasalar değil dijital yeni nesil kasalarda da daha önceden olan tecrübelerimiz, bilgilerimiz ve referanslarımız sayesinde kolayca kasayı açabilmekteyiz.

Fındıklı mahallesi Anahtar Kopyalama

Hayatın akışına katılmışken ev veya iş yeri anahtarınızı unutmanız kadar doğal başka bir şey yoktur. Böyle durumlarda kullanabilmek amaçlı yedek bir anahtar çıkartabilirsiniz. Yedek anahtarı gözünüzün önünde duran bir yere koyarakfındıklı  kapıda kaldım diye bir süre çilingiri beklemeden evinize, iş yerinize girebilirsiniz.

Fındıklı Anahtar kopyalama değersiz bir işlem gibi görünse de aslında çok önemlidir. Yaptırdığınız çilingir eğer ucuz malzeme kullanıyor ise anahtarınız bir süre sonra kırılacağı için sizi kötü durumlarda bırakabilir. Örneğin eve gireceğinizde anahtar kilit içerisinde kırılır ve hem çıkması zaman alır hem de acil çilingir çağırmak zorunda kalırsınız.

Bu gibi durumlardan kurtulmak veya baştan başınıza gelmesini engellemek için yapmanız gereken şey oldukça basit. Referanslara bakmak. İnternet üzerinden bakabilirsiniz veya daha önce fındıklı anahtar kopyalama işlemi yaptırıpta uzun süredir anahtarı kullanan bir tanıdığınızdan adres bilgisi alabilirsiniz.

Ayrıca anahtar ne kadar sağlam ise kılcal çizikler oluşması o kadar zorlaşır ve çatlaması zaman alır. Yine de kullanım biçiminize bağlı olarak kullanım ömrü sunar. Yüksek katta iken yukarıdan aşağıya birkaç kez atmak anahtarın kırılmasını kolaylaştıracaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir