İnönü Mahallesi Çilingir

atasehir barajyolu caddesi çilingir

Çilingir denince akla mecbur kaldığınız durumlarda gelen insanlar gelse de bu insanlar uzun süre çalışmalar yapan ve oldukça katı kurallardan geçen insanlardır. Biz İnönü Mahallesi Çilingir olarak ustalarımızdan şunları istiyoruz;

  • Eğitim görmüş olması (Bu eğitim 1 veya 2 yıl olmak üzere değişkenlik gösterebilir),
  • Gerekli belgelerin alınması,
  • Sicilindeki suçlarda yüz kızartıcı suç bulunmaması (Hırsızlık ve dolandırıcılık gibi)

Yukarıdaki maddelerin haricinde birkaç maddeden daha sorumlu tutarak ustalarımızı işe alıyoruz. Kuralların katı olması sayesinde müşterilerimizin kendilerini olabildiğince güvende hissetmesini sağlıyoruz. Çünkü insanlar evlerinin kilidini kopyalayan kişiye ve kapısını açan kişiye güvenmek isterler.

İşlerinde son derece profesyonel ustalarımızı ince eleyip sık dokuyarak seçiyoruz. Böylece müşterilerimiz daha güvende ellerde oluyor.

Neden İnönü Mahallesi Çilingir İhtiyacımda Sizi Seçmeliyim?

İşleminizi en hızlı ve en kaliteli şekilde gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan tek şey profesyonel bir usta. Bizim ise tüm ustalarımız her an hizmet vermeye hazır profesyonel kişilerdir.

İhtiyacını saniyeler içerisinde analiz ederek size ve bütçenize en uygun paketi sunarız. Böylece karşılaştığınız sorun karşısında üzülmek yerine aldığınız hizmetin kalitesini değerlendirmek için vaktinizi harcayabilirsiniz.

Ayrıca izlediğimiz şeffaf hizmet sayesinde gönül rahatlığı ile işimizi yapıyoruz. Yapacağımız adımları sizlere anlatarak ihtiyaç olabilecek malzemeleri başlangıçta söylüyoruz (Örneğin kapıda anahtar kaldıysa ve çıkarılamayacak konumdaysa kilit göbeği değişmesi gerekebilir. Bu durumda size en uygun kilidi ve ücretini söyleriz).

İnönü Mahallesi Çilingir Ne Hizmeti Sunar

Anahtar kopyalama, immobilizer anahtar kopyalama ve immobilizer anahtar silme hizmetlerimizin yanı sıra kilit takma işlemini de sunuyoruz. Kilidi bizden alabilir veya kendiniz temin edebilirsiniz.

Tüm hizmetlerimize gece ve gündüz erişebilirsiniz (Buna anahtar kopyalama dahil değildir. Anahtar kopyalama hizmeti sadece mesai saatleri içerisinde geçerlidir). Akşam saatinde hizmet ücretlerimizde değişiklik olmaktadır. Hizmet almadan önce internet sitemizde yer alan telefon numaranızdan bizi arayarak durumunuzu kısa ve özel şekilde anlatarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Bizi aradığınızda kafanızda bir soru işareti bırakmamak için elimizden geleni yapıyoruz fakat sormak istediğiniz soruları çekinmeden sorabilirsiniz. Sorularınızı cevaplamaktan İnönü Mahallesi Çilingir olarak memnuniyet duyarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir