Kayışdağı Çilingir

Çilingir ücretlerinin neden değişiklik gösterdiğini hiç merak ettiniz mi? Kayışdağı çilingir olarak verdiğimiz hizmeti en üst kalitede vermeye çalışarak aldığımız parayı hak ettiğimizden emin oluyoruz.

Çilingir Fiyatları

Çilingir fiyatlarının değişmesindeki birincil sebep saat farkıdır. Gündüz ve gece arasında çok olmasa da belirli bir fiyat farkı yer alıyor. Bu ücret ortalama olarak 20 Türk Lirasıdır. Yani örneği sabah kapı açmanın fiyatı 50 TL ise akşam saatinde bu ücret 70 TL olmaktadır.

Bunun temel sebebi değerli ustalarımızın geç saatte en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli aktif olmasını gerektirmesidir. Unutmayın, sizin eve girebilmeniz için gece uyuyan bir insanın evinden çıkması gerekmekte.

Çilingir masrafı genellikle 50 ile 100 TL arasında değişmektedir. Sizin bütçenizi zorlayacak tek bir şey varsa o da malzeme ücretidir. Malzeme ücreti ise tamamen size kalmış. Siz 50 liralık görünüşte bir kilitte alabilirsiniz, 500 liralık tüm kapıyı boydan boya kaplayan ve 3 güvenlik önemli olan kilitte alabilirsiniz.

Kapı Açılma Süresi

Anahtarınızı evde veya kapıda unuttuysanız Kayışdağı Çilingir olarak bizi ya da başka bir servisi arayabilirsiniz. Servis geldiğinden itibaren kilidin açılma süresi ortalama 0 ile 30 dakika arasında sürmektedir. Bu süre bulunduğunuz duruma göre değişiklik gösterebilir. Örneğin eğer anahtarınız kapıda kırıldıysa kırılan parçanın çıkarılması ve ardından kapının açılması gerekir. Bazı durumlarda kırılan parça dışarı çıkmaz ve durum kilit göbeği değişimine kadar gidebilmektedir. Böyle bir senaryoda süre biraz uzayacaktır.

En kısa sürede kapınızın açılması ve ustanın işini yapabilmesi için mümkün olduğunca kapıdan uzak durmalısınız. Eğer anahtarınız kapıda kırıldıysa ve 50 lira vermemek için onu çıkarmaya çalışırken yanlış bir hareket yaparsanız hem kilit göbeğini kırarsınız hem de kapıya zarar verirsiniz.

Çilingir İhtiyaçlarınızda Kayışdağı Çilingir

Anahtar kopyalama, kapı açma ve kapıda kalan kilidi çıkarma gibi tüm çilingir isteyen ihtiyaçlarınızda Kayışdağı Çilingir olarak bizi çağırabilirsiniz. Web sitemizde yer alan telefon numaralarımızı saat fark etmeksizin arayarak durumu açıklamanız yeterlidir. Aciliyeti olan durumlarda (evde bir canlının kalması gibi) bizlere haber verirseniz önceliğimizi size verebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir