Kilit Açma

Kilit Açma

Kilit açma

Kilit açmanın kolay olması gerektiği gibi güvenilir olması da gerekiyor. Sadece anahtar ile, şifreli asma kilitle ya da henüz yeni çıkan parmak izi kilidiyle kilitlerinizi açabilirsiniz. Kilitlerin güvenliği arttıkça aynı oranda kırılması için yeni eşyalar geliştiriliyor.

Kilit açmak için şu an en güvenilir yöntem parmak iziyle açmaktır. Küçük versiyonları olsa da kırılma / parçalanma riski olduğu için hala gelişmesi gereken bir durum.

Parmak izi kilidi

Kilit Açma

Parmak izi kilidinin çalışma mantığı sizin parmağınızın detaylarını alarak daha önce kayıt ettiğiniz veriye göre karşılaştırma yapmasıdır. Yazılımla yapılan bu işlemde sizin eşsiz bir parmak iziniz olduğu için açılması en zor kilitlerden biridir. Telefonlarda da kullanılan bu yöntem çok zor kandırılabiliyor fakat diğer kilit türlerinde olduğu tabii ki asla kırılamaz değil.

Parmak izi kilidi yakın zamanda neredeyse tüm evlerde kullanıma geçebilir veya yüz tarama kilidi parmak izi kilidinin yerini alabilir.

Yüz tanıma kilidi

Yüz tanıma kilidi, parmak izi kilidinden pek farklı olarak çalışmıyor. Kamera sizin yüzünüzdeki detayları asıl sistemin döndüğü mekanizmaya göndererek kontrol sağlıyor. Göz, burun ile ağız arasındaki fark gibi tüm yüzünüzü teker teker kopyalarak kendi sistemi içinde kontrol ediyor. Detaylar eşleştiğinde kilit sizi tanıyor ve açılıyor. Ayrıca yüz kısımında farklı giyinen kişilerde birkaç kontrol mekanizması mecvut olduğundan sorunsuzca kilit açılıyor.

Yüz tanıma kilidide çok pratik bir yöntemdir. Neredeyse 1 saniyeden kısa bir sürede veriyi kontrol eder ve kilitlenen yeri açabilir. Şu an için açtığı pek bir şey bulunmasa da geleceğin teknolojilerinden biri olmaya aday olan yüz tanıma kilidi ile sadece şuanlık telefon kilidi açmakla yetiniyor. Unutmamak gerek, hiçbir sistem tamemen güvenli değildir.

Küçükbakkalköy çilingir servisi

Küçükbakkalköy çilingir servisi olarak hizmet veriyoruz. Bizler işlerini en iyi şekilde yapan, kapıda kaldığınızda en yakın sürede size yardıma gelen, gerekli olabilecek her zaman size yardım edebilecek ustalarla çalışmaktayız.

Kapıda kaldığınızda, anahtar kopyalanması gerektiği zaman ve / veya kilit değiştirme ihtiyacınız olduğunda Küçükbakkalköy çilingir servisi ile iletişime geçmek için telefon numaramız:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir