İnönü Mahallesi Çilingir

KUCUKBAKKALKOY

İnönü Mahallesi Çilingir

Güzel veya kötü geçmiş günün ardından evinize girmek istediğinizde ceplerinizde anahtar bulamadığınızda sadece 3 seçeneğiniz var:

1-) Ustayı çağırmak

Yapılacak en mantıklı hareket usta çilingir çağırarak tüm işlemleri ona bırakmaktır. Uzun yıllardır deneyim sahibi olan ve tüm teçhizata sahip ustalar çok kısa sürede kapıya ve kilide zarar vermeden sorunsuz şekilde işleminizi tamamlayabilecektir. İnönü Mahallesi Çilingir ihtiyaçlarınızda ustalarımız sizlere hizmet vermekten onur duyar.

2-) Kapıyı açmaya çalışmak

Bu yöntem aralarındaki en tehlikeli yöntemdir. Televizyon dizilerinde gördüğünüz kart sahneleri kapınızı açabilme ihtimaliniz yüzde birden bile azdır. Eğer basit bir kartla kapınızı açabiliyorsanız kapınızın değişme zamanı gelmiştir.

Aynı zamanda toka teli veya sivri uzun aletler ile kilidi zorlamak kilidin bozulmasını sağlayacağı gibi aynı zamanda kapınızı çizmenize veya zarar vermenizi sağlar. Çelik kapıların binlerce liradan başladığını düşündüğümüzde çilingir ücreti o kadar da pahalı değil.

3-) Anahtar kopyalama hizmeti

Tüm bunlar başınıza gelmeden önce neden önlem almayasınız ki? İnönü mahallesi çilingir olarak bizi bulun ve anahtar kopyalama hizmet istediğinizi belirtin. Her şey bu kadar! Kopya anahtarınızı güvenli bir yere koyarak tüm bu dertlerden uzak bir yaşam sürebilirsiniz.

Tabii ki istisnalar olmayacak değil. Anahtar kapıda kırıldı ise yapmanız gereken sadece bizi çağırmak ve beklemek. Kırılan anahtarı çıkartıp yedek anahtar ile girme planlarınız maalesef işe yaramayacak. Zaten çatlak olan anahtarı daha da çatlatarak sadece durumu kötüleştireceksiniz. Anahtar kilit içerisinden kırıldığında bu ustamızın daha fazla zamanını alacak ve muhtemelen kilidin değişmesini gerektirecektir.

Anahtarın kırılmaması için anahtarınızı mutlaka güvendiğiniz çilingirlere yaptırın. Kötü malzeme kullanılan anahtarların çatlayarak kırılması çok olasıdır. Aynı zamanda anahtarlarınızı yüksek yerlerden aşağıya atmayın veya çok buzlu havalarda kapınızı açmak için zorlamayın. Anahtarınız zorlandığı ve düştüğü sürece kılcal çatlaklar oluşturacak ve bir gün korktuğunuz gibi anahtarım kapıda kaldı diye en yakın çilingirci aramak zorunda kalacaksınız.

Kendinizi güvende hissettirecek kilitler, çelik kapı onarımları ve yenilemeleri, anahtar kopyalama ve daha fazlası için İnönü Mahallesi Çilingir olarak yanınızdayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir