Kilitler neden değişmelidir?

Kilitler neden değişmelidir?

Ev içerisinde belki de değişmeyen tek eşya kapı kilitleridir. Bu son derece yanlış bir davranıştır çünkü kilitler her yıl yenilerek daha güvenli hale gelmektedir. Her ay veya her yıl olmasa da düzenli olarak kilit değişimi sisteminizin güncel kalmasını sağlayarak sizi güvende tutacaktır.

Güncel kilidi kullanarak güvende kalmak: “Her kilit aynıdır nasıl güvenlik sağlıyor?” dediğinizi duyar gibiyiz. Örneğin eski kilitlerin pin sayısı az ve malzeme kalitesi kötü olduğu için daha az kombinasyonla çözülebilir, rahatlıkla kırılabilir. Yeni çıkan kilitler ise daha karmaşık mekanizmaya sahiptir. Ayrıca kapınızın tek bir yerini değil; boydan boya kilitleme yaparak kırılsa dahi kapının açılmamasını sağlamaktadır.

Gece rahat bir uyku çekmek: Kapı kilidinizi aynı zamanda anahtarınızı kaybettiğinizde değiştirmeniz sizin için iyi olacaktır. Anahtarınızı yolda düşürdüğünüzde bulan kişinin niyeti evinizi soymak olmasa bile her gece tedirgin olarak uyumak yerine kilidinizi değiştirerek güvenle uyuyabilirsiniz.

Anahtar kapıda kırıldı: Aldığınız anahtarın malzeme kalitesi iyi değilse

Yeni Kilit Seçmek – Ataşehir İnönü Mahallesi Çilingir

Kilidiniz eskimiş veya anahtarınızı kaybetmiş olabilirsiniz.  Bu oldukça normal bir durum. Şimdi yapmanız gereken tek şey Ataşehir İnönü Mahallesi Çilingir olarak bizim dükkanımıza gelerek yeni güvenli kilidinizi seçmek. Gerisi ise tamamen bizim işimiz. Kilit seçerken size yardımcı olmaktan onur duyarız. Eviniz için en iyi kilidi seçmenize yardımcı olarak sizin evinizi değil; evinizin sizi korumasını sağlamaktayız. Seçim işleminin ardından kilidinizi itina ile değiştirerek denemekteyiz. Siz tarafından herhangi bir sorun olmadığı onayını almamızın ardından işlemleri tamamlamaktayız.

Değerli müşterilerimiz için verdiğimiz diğer hizmetler

En iyi hizmeti sunabilmek adına 7 Gün 24 Saat dükkanımız açıktır. Kapı kilidi değişimi yapmak istiyorsanız sadece bir telefon uzağınızdayız. Sadece kapı kilidi değişimi değil, aynı zamanda acil çilingir, anahtar değişimi ve otomobil / ev kapı açma ihtiyaçlarınızda da bizleri çağırabilirsiniz. Ayrıca işinde uzman ustalarımız kapıda kalan kilidi çıkarabilir ve kapı açılmıyor ise sorunu çözerek sizlere yardımcı olabilir. Yoğunluğumuza bağlı olarak en kısa sürede sizlere geri dönüş yapacağız. Acil durumlarda da size öncelik vereceğimize söz veriyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir