Ataşehir Barajyolu Caddesi Çilingir

atasehir barajyolu caddesi çilingir

Anahtar kopyalama hizmetinin sağlanması için ev veya otomobil anahtarınızı çilingire vermeniz gerekmektedir. Bu durumda eğer içinizde bir korku varsa hiç korkmayın. Çilingirler ne kadar basit görülse de katı kurallara bağlı iş yerleridir.

Yaptıkları işlemlerden dolayı çilingircilerin uydukları kurallardan bir tanesi geçmişinin temiz olmasıdır. Son derece basit görülen bu meslek aslında oldukça zordur.

Çilingirler sürekli dava ile uğraşıyor

İnsanlar evin sahibi olmadığını doğrulamadığı sürece ustalarımız maalesef kapı kilidini açmamaktadır. Ev doğrulaması yapılmadığında gerçekten o kişinin evin sahibi olmadığı anlaşılarak görev yeri terk edilmektedir. Bunun sebebi kapıyı açtıran kişinin gerçekten evin sahibi olmaması durumunda ev sahibinin kapıyı açan çilingiri dava etme hakkının olmasındandır.

Her yıl binlerce çilingir ustası bu davalar sebebiyle uzun süreler ev sahipleri ile uğraşmaktadır. Normalde açma zorunluluğu bulunmasa da anlık duruma bağlı olarak değerli ustalarımız insanlara yardımcı olmak amacıyla kendilerini riske atmaktadırlar.

Ataşehir Barajyolu Caddesi Çilingir İhtiyaçlarınızda Yanınızdayız

Çilingirlerle alakalı herhangi bir ihtiyacınızda bizi çağırabilirsiniz. Ev anahtarı kopyalama, İmmobilizer anahtar kopyalama ve kapıda kalan anahtarı çıkartma işlemlerinizi yapabiliriz. Ayrıyeten çelik kapı değişimi ve kilit değişimlerini de yapabiliriz.

Kısaca çilingir denilince akla gelen her türlü hizmeti sizler için sağlayabiliriz. İşimizde son derece şeffaf davranmaktayız. Yaptığımız işlemleri incelerken saygıdeğer ustalarımızı rahatsız etmemeniz sizin için en iyisi olacaktır çünkü kilitler ve kapılar son derece hassastırlar. En küçük problemde maddi olarak zarara girebilirsiniz. Ustalarımız kapıda kalan anahtarı çıkartırken son derece stresli birkaç dakika geçirmektedir. Bu dakikalar içerisinde sessizce işlemin tamamlanmasını beklerseniz evinize daha erken girebilirsiniz.

Eğer çilingir ihtiyacınız var ise çok zaman kaybetmeden web sitemizden telefon numaralarımıza ulaşarak bizi arayabilirsiniz. Yapmanız gereken şey çok basit. Aramanızın ardından varabileceğimiz en kısa sürede yanınızda olacağız. Üstelik saatin hiçbir önemi yok. İnsanların her an sorun yaşayabileceğini bildiğimizden dükkanımız 7 gün 24 saat açıktır. Dilediğiniz zaman bizi çağırabilirsiniz.

Not: Sabah ve gece tarifesi fiyatları değişiklik göstermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir