Küçükbakkalköyde Anahtar kopyalama

anahtar

Anahtar kopyalama herşeyin yedeğini alma ihtiyacından doğan bir durumdur. Kumbaranın, evin veya bisiklet kilidinizin anahtarını kaybettiğinizde sorun olmaması açısından bir tane yedek bulundurmak en iyisidir. Yedek ihtiyacı ne kadar ağır bassa da sadece önemli anahtarların kopyasını almak maliyet açısından daha uyguna gelecektir.

Anahtar kopyalama maliyetli olsa da evin anahtarının evde unutulduğu zaman çilingir çağırmak vakit kaybına yol açabilir. Araba anahtarının kopyalanmasının araç içinde unutulan anahtar gibi durumlarda işe yaradığı zamanlar olsa da garanti yönündeise kötü olabilir. Anahtarların içerisinde bulunan özel yazılımın başka bir anahtara klonlanması aracı garanti kapsamından çıkarabilir.

Kapı Açma

Anahtarınız evde kaldı ve kapıyı açmak için yedek anahtarınız yok. Böyle bir durumda kendiniz kapıyı açmayı deneyebilir ya da çilingir çağırabilirsiniz. Çilingir çağırmak için küçükbakkalköy mevkisindeyseniz bize ulaşabilirsiniz.

Kapı açmak önemsiz gibi görünsede önemlidir. Ucuz yer aramayın. Daha önce bu işi uzun zamandır yapmış, iyi yorumlar almış kişilerden hizmet alın. 10 – 15 Lira ucuza yaptırayım derken kendinize fazladan kapı ve kilit masrafı çıkarmayın.

Kilit çeşitleri

Kilit çeşitleri fiyat ve boyut olarak değişiklik gösterebilir. Kilitleri en iyi ayıran özellik şekli değil pin sayısıdır. Herhangi bir kilitte 1 pin bile kilidin elle açılma süresini arttıracağından kilitleri pin sayılarına göre almak en mantıklısıdır.

Kilit çeşitlerine bakarken önemli ikinci detay ise fiyatıdır. Fiyat arttıkça dayanıklılığı artacaktır.

Çilingir

Çilingir sizin için anahtar kopyalayabilir veya kapı açabilir fakat çilingir mesleğinde en çok şikayet edilen şeylerden biri kapı ve kilit zararıdır. Kapı veya kilit değiştirmek yüksek maliyetlere sebep olabilir.

Çilingir çağırmak için internet yorumlarına veya tanıdıklarınıza nasıl çalıştığını sorabilirsiniz. Acil çilingir gerektiren durumlarda küçükbakkalköy yakınlarındaysanız bizi çağırabilirsiniz. Herhangi bir sorun olmadan en kısa sürede gelir ve kilidi açabiliriz. Çilingir çağırmak veya anahtar kopyalayıp sürekli yanınızda yedek anahtar taşımak size göre değil ise farklı kilit türleri olan bisikletiniz gibi araçlar içinşifreli asma kilitlerden veya eviniz gibi yerler için parmak izi olan kilitleri tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir