Hırsızlıklara karşı Kilitlerinizi yenileyin

Küçükbakkalköy çilngir
Ataşehirde Çilingir

Hırsızlara karşı nasıl önlem alınır?

Hırsızlara karşı önlem almak zordur. Başlıca sebebi ev hırsızlarının kapı kilini açmak yerine kırarak girebilmesidir. Çelik kapı üreticileri kapıları kalın üreterek kırılmayı zorlaştırabilir fakat çelik kapılar biraz pahalıya gelir. Ucuz ile pahalı arasındaki fark kilit koruma sistemi, kapı saç kalınlığı gibi detaylardır.

Hırsızlara karşı önlem almak için hırsızların kapı kilidini zorlamasını önlemek gerekir. Bazı güvenlik kilitleri birkaç mekanizma sayesinde kapı kapandığında içindeki sistemlerin birbirine tam olarak kapanmasını sağlayarak kapının boşluğuna herhangi bir cismin girmesini engelleyerek hırsızın eve girmesini engelleyebilir. Kilit sistemleri güvenliğimizi sağlasa da kapınızında biraz dayanıklı olması gerekmekte.

Kapı girişlerinin ardından denenecek ikinci şey penceredir. Özellikle ilk katta oturan insanlar için tehlikeli olan bu durumda genelde korkuluk kullanılıyor. Kendini güvende hissetmeyenler için pencerenin iç kısımından pencereyi tutan bir sistem yerleştiriliyor. Böylece hırsız camın dış kısımındaki kilidi kırsa bile içerisini bozamayacağı için geriye sadece camı kırmak kalıyor. Büyük bir ses çıkaracağı içinde bunu tercih etmemeye çalışırlar.

Evden dışarı çıktığınızda en büyük sorun başlar. Şuanki komşulukların pek yüksek olmamasından dolayı hırsız evde siz yokken belkide eve rahatca girebilir. Böyle durumlarda evlerde akıllı ışıklar kullanılabilir. Akıllı ışıklar sizin ayarladığınız saate kadar açık kalır sonrasında kapanır. Mobil uygulamayla kontrol edilir. İstediğiniz gibi evde değilken ışıkları açıp kapatabileceğiniz için evdeymiş havası verirsiniz ve içiniz biraz daha rahat olur.

Akıllı ışık yerine evinize bir tane alarm taktırabilirsiniz. Böylece alarm sürekli evinizi gözleyerek herhangi bir durumda aşırı yüksek sesler çıkararak dikkat çeker ve alarm firması tarafından mesaj alırsınız. Hırsızda evinize girse bile girdiğiyle çıktığı bir olur.

Hala kendimi güvende hissetmiyorum!

Evler insanların kalesidir. Kendi kalenizde kendinizi rahat hissetmek istemeniz çok doğaldır. Kilitlere, kapılara, alarmlara ve ürünlere rağmen hala kendinizi rahat ve güvende hissetmiyorsanız, küçükbakkalköy şubemize gelirseniz sizin için en iyi kilidi seçmenize yardımcı olabiliriz. 7 Gün 24 saat boyunca şubemize gelebilirsiniz. Ürünlerimizi inceleyebilir veya kapıda kalma durumlarında bizi çağırabilirsiniz. Anahtar kopyalama, kapı açma hizmetlerimiz mevcuttur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir